avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Am cumpărat un teren curând, ș în ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Am cumpărat un teren curând, ș în categoria pășune, ...

Buna ziua! Am cumpărat un teren curând, ș în categoria pășune, însă știind că este în intravilan nu ne-am făcut griji, ba am și întrebat autoritățile daca putem construi, răspunsul e că dacă e în intravilan, da. Numai că tot citesc că inclusiv pasunile în intravilan ar avea interdicție. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Până se emite certificatul de urbanism mai e cale lungă și mă gândesc în continuu la acest lucru. Știu că s-a dat o lege ca se trece automat în curți construcții, odată cu autorizația de construcție, dar nu știu dacă și pentru categoria pășuni intravilan.

Alte discuții în legătură

Se poate construi pe orice teren intravilan? kpas2005 kpas2005 se poate construi pe orice teren intravilan?multumesc. (vezi toată discuția)
Teren intravilan pasune cosnel cosnel Detin 600 mp teren intravilan cu categorie de folosinta pasune pe care doresc sa construiesc locuinta. Prin PUZ terenului i s-a aprobat destinatia de ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)