avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am primit un PV de constatare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am primit un PV de constatare a contraventiei privind ...

Buna ziua,
Am primit un PV de constatare a contraventiei privind circulatia fara rovinieta. Doar ca a fost primit prin afisare la fostul sediul social (noul sediu este din anul 2015), plus ca autoturismul a fost vandut de acum 2 ani si noul proprietar nu l-a inmatriculat. Mai pot formula contestatie pentru anulare, desi au trecut 15 zile, atat pentru sediul social eronat, cat si ca auto a fost instrainat? Societatea a ajuns in posesia lui dupa cele 15 zile in care trebuia sa formuleze constestatia...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liliana.arau@ , utilizator 14:52, 26 Iulie 2022
Buna ziua, daca noul sediu este inregistrat la ONRC, atunci puteti formula plangerea contraventionala si cereti si repunerea in termen. Atentie insa trebuie sa depuneti urgent plangerea, in 15 zile de la data la care ati avut cunostinta de procesul-verbal.
Da, este inregistrat la ONRC. Multumesc!
Afecteaza cu ceva faptul ca administratorul are domiciliul la fostul sediu? dar, in fapt, nu mai locuieste acolo.
Daca contravenientul este persoana juridica, nu. Daca contravenientul este persoana fizica, atunci domiciliul sau declarat legal este cel luat in considerare pentru comunicare.
Contravenientul este persoana juridica. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta pentru masina vanduta georgeionica georgeionica daca am vandut masina si e radiata doar fiscal iar la 4 luni de la incheierea contractului noul proprietar a luat amenda pentru rovinieta trebuie sa o platesc ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta paulica17 paulica17 am platit rovinieta dar sa gresit o cifra a nr auto in loc de b 49 uif sa gresit b 59 uif si am primit amenda..va rog sa imi spuneti ce sa fac/... (vezi toată discuția)
Poprire cnadnr ioana_sofia ioana_sofia Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum poate fi contestata o masura de poprire rezultata in urma unei presupuse contraventii? Pe scurt, am primit o ... (vezi toată discuția)