avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea liniștii publice noaptea. Am un vecin care ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea liniștii publice noaptea. Am un vecin care pune muzica ...

Tulburarea liniștii publice noaptea. Am un vecin care pune muzica la maxim in fiecare seara inclusiv după ora 22 până la ora 2-3 dimineața.si nu ne putem odihni din aceasta cauză. Ce este de făcut în această situație?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:35, 27 Iulie 2022
chemati politia in fiecare seara !!!!!
Sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am cumpărat cu mari eforturi un apartament, iar ... claudiaivan claudiaivan Bună ziua, am cumpărat cu mari eforturi un apartament, iar acum am realizat ca viata mea e un calvar. La et superior locuiește un arestat la domiciliu, ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice... reparatii zgomotoase Alex11 Alex11 De un an intreg, in scara in care locuiesc se fac reparatii foarte zgomotoase. 5 vecini au decis sa-si puna centrale, sa se izoleze termic, dar nu in acelasi ... (vezi toată discuția)
Muzica și gălăgie în miezul nopții aselajusto aselajusto Bună ziua în satul Babta unde locuiește mama mea la 2 casa distanță se afla un magazin problema mea este ca : este deschis după ora 22,pun muzica la ... (vezi toată discuția)