avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, am cumpărat cu mari eforturi un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, am cumpărat cu mari eforturi un apartament, iar ...

Bună ziua, am cumpărat cu mari eforturi un apartament, iar acum am realizat ca viata mea e un calvar. La et superior locuiește un arestat la domiciliu, caruia ii canta manelele non stop, asta noapte copiii s_au bătut și aruncau cu petarde în casa, la ora 2. Noi muncim no stop, dar nu ne putem odihni. Oare ce putem face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:18, 6 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conformitate cu prevederile legii 61/1991, chemati politia sa constate acest lucru.
Articolul 2
Constituie contravenție săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni:
.....................
26) tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-8,00 și 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora;
[ link extern ]
Am chemat politia la ora 1 noaptea, dar a oprit muzica, iar polițiștii nici nu au urcat la el, m_au apostrofat tot pe mine, cică trebuia sa sun sa nu mai vina.
Din pacate nu aveti o alta posibilitate legala.
Sesizati oficial politia teritoriala
Din expunere rezulta ca vecinul produce disconfort care este posbil sa deranjeze si alti vecini
Daca si alti vecini resimt disconfortul actiunilor persoanei respective puteti adresa plangere colectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel de zgomot la casa particulara keops1925 keops1925 locuiesc la casa si as dori sa ma interesez daca am dreptul sa tai lemnele cu drujba, de exemplu, fara sa ma prezinte vecinii ca fac galagie, fiindca am o ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice prin producere de larma si zgomot de catre un vecin ana_mih ana_mih Buna seara, De curand am gasit acest forum si m-am bucurat tare mult deoarece de doua luni intampin o problema care se acutizeaza.Un vecin care locuieste ... (vezi toată discuția)
Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)