avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Servicii de gazduire sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Servicii de gazduire sediu social

Buna ziua,

Am o firma in functiune si trebuie sa imi schimb sediul social si am gasit o firma care ofera servicii de gazduire sediu social la o adresa unde au si ei sediul (nu e casa de avocatura) si pot plati un tarif pentru gazduirea sediului pana la 5 ani plus tarif ca sa se ocupe efectiv de modificarea la ONRC. Este in regula sa apelez la acest serviciu de gazduire sediu social? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sabweb , utilizator 22:21, 27 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

E=mc² a scris:

Este in regulă atâta timp cât va aduce la cunoștință în timp util orice corespondenta este adresată societatii. Sunt firme cu specific care pe langa înființări, operațiuni ORC și altele oferă și sediu social contra cost. Evident costurile diferă și prin prisma "rulajului" pe acest segment.

Mulțumesc mult pt raspuns. Găsisem srlconsult pe internet, dar nu știu dacă sunt in regula. Orice părere sau sfat îmi este de ajutor pentru firme care oferă servicii de Gazduire sediu social.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract sediu de firma pgbb22 pgbb22 Buna ziua, Am un apartament in care am avut chiriasi care au plecat acum un an. Acestia au inca o firma cu sediul la adresa unde locuiesc. Anul acesta au ... (vezi toată discuția)
Sediu ong la un cabinet de avocatura eudia eudia Buna ziua! Am citit pe internet ca in cazul ONG -urilor nu este lgal sa se inchirieze un spatiu la un Cabinet de avocatura pentru sediul social, asa cum ... (vezi toată discuția)