avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... bună ziua, am o problemă, un contract de arendă mai ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

bună ziua, am o problemă, un contract de arendă mai este valabil ...

bună ziua, am o problemă, un contract de arendă mai este valabil după decesul proprietarului, menționez cel care a incheiat acest contract de arendă este bunicul meu ,care intre timp a decedat, si ar urma dezbaterea de moștenire intre copii si nepoti, pentru această problemă urma sa scoatem fiscalul de la primarie si surpriză apar taxele neplatite de catre arendaș plus penalizări, după citirea acelui act de arendă menționa ca in fiecare an arendașul sa plăteasca impozitul aferent plus 600 de kg de cereale pe an proprietarului ,acest lucru nu s a intamplat , incercănd sa lu am legatura cu arendașul care nu este de găsit , am inșeles ca este plecat in alta țarî ,in această situație cum putem anula acel contract de arenda plus achitarea acelor taxe catre primarie.
vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: NASTASETEODOR19@YAHOO.COM , utilizator 18:14, 27 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
contractul de arendă este pănă in anul 2035, făcut pe 15 ani , dar surpriza mare este că nu dăm de arendas, plecat in altă țară , după insușirea unor fonduri europene pe baza acelor contracte de arendă( am ințeles că ar mai proprietari in aceeași situație), cum trebuie să procedăm in situația de față pentru a putea să dezbatem moștenirea, vă mulțumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea unui contract de arendare datorita mortii arenadatorului stafie sorinel gigel stafie sorinel gigel Buna ziua, parintii nostri au arenadat o suprafata de teren unui arendas.Dupa decesul ambilor parintieu si sora mea am dezbatut mostenirea si de 3 ani am ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Caut un Expert contabil care sa faca expertiza uni Raport de contabilitate pe anul trecut 2013 privind arenda unui teren agricol.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Arendatorul a decedat. ce pot face moștenitorii pentru a rezilia contractul de arendă? vioricaber vioricaber in legatura cu un contract de arenda-mama a avut contrcat de arenda incheiat cu o firma [e 10 ani -2027 expira.Mama a murit si noi suntem cinci frati dar nu am ... (vezi toată discuția)