Va multumesc!
Intradevar pune presiune si ma hartuieste in fel si chip, pentru ca partajul nu s-a terminat. Eu sper ca aceasta este cauza. Suntem la expertize si dureaza.
Adresa de domiciliu este aceasi cu cea din ci.
Nu exista un contract de imprumut, nici transfer bancar, nimic. Pt ca acei bani chiar nu au existat!
Executorul mi-a trimis o notificare-somatie, cand l-am intrebat in ce baza imi trimite a spus ca este doar o scrisoare oficiala a fostului sot de a ii inapoia banii respectivi.
E=mc² a scris:
Dacă nu sunt adrese diferite, respectiv cea de domiciliu cu cea din actul de identitate, nu aveți cum sa nu aflați de promovarea unei acțiuni împotriva dumneavoastră. Pentru efectuarea demersurilor de executare silita ar trebui sa existe un titlu, respectiv un contract de împrumut. Chiar și așa fiind, executorul are obligația comunicării unei notificări de plata și abia ulterior sa procedeze la poprire. In realitate, este adevărat că se mai grăbesc. Opinia mea este aceeași in sensul că nu ar trebui să faceți ceva. Presupun că presiunea are că scop determinarea dumneavoastră de a face sau a nu face ceva. Oricum demersul ar trebui făcut de titularul eventualului drept și nu de altcineva dacă acea terță persoană nu are o procura specială în acest sens.