avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am 3 luni de când stau cu chirie si nu mi s-a făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am 3 luni de când stau cu chirie si nu mi s-a făcut ...

Buna dimineața. Am 3 luni de când stau cu chirie si nu mi s-a făcut contract de închiriere. Ce pot sa fac in cazul asta?Plătesc chiria 350 de euro pe luna.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 11:38, 27 Iulie 2022
Palade gheorghe alexandru a scris:

Buna dimineața. Am 3 luni de când stau cu chirie si nu mi s-a făcut contract de închiriere. Ce pot sa fac in cazul asta?Plătesc chiria 350 de euro pe luna.
Multumesc!

Bună dimineața,

Luați legătura cu proprietarul în vederea semnării contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie Axenia Florina Axenia Florina Buna ziua. Am o mica nelămurire prietenul meu împreună cu un coleg de munca au închiriat un apartament cu 2 camere ,intre timp am dorit sa vin și eu să ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - chiriasi, probleme cu proprietara Maya1988 Maya1988 Acum pana acum o luna am locuit intr un apartament cu chirie amstat in jur de un an de zile fara sa facem contract toate bune si frumoase pana cand propietara ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am să mă creadă cei de la fisc dacă-mi denunț proprietarul pentru evaziune fiscală? ContSters160566 ContSters160566 Bună seara! Stau într-o garsonieră cu chirie de aproximativ 3 ani de zile și dau proprietarului lunar, suma de 600 lei, de când m-am mutat aici (din ... (vezi toată discuția)