avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe pe salarii part time. Daca platesc deja 12 ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe pe salarii part time. Daca platesc deja 12 salarii la minim ...

Taxe pe salarii part time.
Daca platesc deja 12 salarii la minim pe economie la IF si am si un contract de munca prtime de 4 ore la un SRL, angajatorul ce obligatii are sa plateasca la cele 4 ore. Taxe pe un salariu intreg sau la 4 ore?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:20, 28 Iulie 2022
Are obligatia platii la 8 ore contributiile ( CAS si CASS ) . Nu conteaza ca pe IF contribuiti deja cu contributii la 12 salarii minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit si contributii angajator 2015Florin 2015Florin In cazul in care avem un angajat cu contract de munca de 4 ore, care este contributia si impozitul angajatorului ? Impozit si contributii pentru 4 ore, conform ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca angajez pe cineva part time cu program 2 ore, ... mariustz mariustz Buna seara, Daca angajez pe cineva part time cu program 2 ore, ce taxe dau la stat si care este salariu minim ce trebui sa-l primeasca angajatul? Nu am ... (vezi toată discuția)
Plata contributii roxana.a.g roxana.a.g Daca am un salariu min pe cartea de munca pentru care platesc cas si cass si am un PFA si un SRL, mai sunt obligata sa platesc sanatatea pe PFA sau SRL, ... (vezi toată discuția)