avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe pe salarii part time. Daca platesc deja 12 ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe pe salarii part time. Daca platesc deja 12 salarii la minim ...

Taxe pe salarii part time.
Daca platesc deja 12 salarii la minim pe economie la IF si am si un contract de munca prtime de 4 ore la un SRL, angajatorul ce obligatii are sa plateasca la cele 4 ore. Taxe pe un salariu intreg sau la 4 ore?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:20, 28 Iulie 2022
Are obligatia platii la 8 ore contributiile ( CAS si CASS ) . Nu conteaza ca pe IF contribuiti deja cu contributii la 12 salarii minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit si contributii angajator 2015Florin 2015Florin In cazul in care avem un angajat cu contract de munca de 4 ore, care este contributia si impozitul angajatorului ? Impozit si contributii pentru 4 ore, conform ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca angajez pe cineva part time cu program 2 ore, ... mariustz mariustz Buna seara, Daca angajez pe cineva part time cu program 2 ore, ce taxe dau la stat si care este salariu minim ce trebui sa-l primeasca angajatul? Nu am ... (vezi toată discuția)
Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)