avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Detasare lucrator transflontaliera - Olanda
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Detasare lucrator transflontaliera - Olanda

Buna ziua,

Urmeaza sa semnez un contract de 4 luni cu o companie din Olanda implicit cu relocare. Facturile prestari servicii consultanta vor fi intre SRL ul din Olanda - Client si SRL-ul meu din Ro. - Contractor.
As avea o serie de intrebari la care nu imi poate raspunde nici contabilul.
1. Ca lucrator detasat transfrontalier va trebui sa fiu angajat in SRL ul in care sunt administrator ?
2. Daca da, ce salariu minim brut sunt obligat a plati, cel din Romania sau Olanda ?
3. In caz ca este cel din Romania, eu cu CAEN 7111, am o serie de facilitati fiscale (cele pentru constructii cu o taxare aproximativa de 23%). Se mai aplica facilitatile fiscale in cazul relocarii ?
4. Diurna peste de 85EUR max/zi neimpozabili ?

Va multumesc anticipat, as aprecia orice sfat pe aceasta speta.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2022
ATB30, utilizator

Alte discuții în legătură

Detasare transnationala (transfrontaliera) Florin Cioca Florin Cioca Detasarea transnationala (conform Parlam European) sau transfrontaliera (conf Comisiei Europene) este o institutie juridica in continua schimbare. Dupa ... (vezi toată discuția)
Pfa - admin - ce cod caen este potrivit si ce implica un pfa Nicoletaad31 Nicoletaad31 Buna ziua, Doresc sa imi deschid PFA pentru a presta servicii de Admin unei companii din UK - SmartWork Smartwork este o Firma de payroll care are grija de ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara olanda vdeny vdeny Buna ziua, O sc din RO neplatitoare de TVA, neinregistrata in registrul intracomunitar, cumpara din Olanda o masina SH. Firma de acolo este platitoare de ... (vezi toată discuția)