avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atestat administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atestat administrator

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea speta: administratorul unui condominiu a fost sanctionat contraventional pentru incalcarea art. 64 alin. 7 din Legea nr. 196/2018. Acest administrator, persoana juridica, nu are atestat pentru niciunul dintre angajati, insa a prezentat agentului din cadrul primariei un contract de prestari servicii incheiat intre acesta si un PFA care detine atestat si care a intocmit si semnat listele de plata.
As dori sa stiu daca apreciati ca a fost incalcat articolul mentionat mai sus.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:05, 28 Iulie 2022
Atat timp cat documentele asociatiei de proprietari sunt intocmite de persoana fizica sau juridica detinatoare de atestat profesional in perioada de valabilitate au fost respectate dispozitiile in vigoare
Daca listele de intretinere sunt intocmite si semnate de catre PFA care este raportul juridic incheiat cu beneficiara asociatie de proprietari ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii andregh andregh buna ziua, In cadrul unei Asociatii de Proprietari se poate incheia contract de prestari servicii pentru Administrator? si daca da, ce se va retine ... (vezi toată discuția)
Pfa sniperm sniperm Buna ziua, Sunt atestat ca administrator,functionez ca PFA, si am o intrebare: - Conform legii,stiu ca lista de plata trebuie semnata conform legii de ... (vezi toată discuția)
Administrator la o asoc de 9 apart. georgeiuly georgeiuly In legea 196 /2018 nu se specifica obligativitatea angajari unui admin la asociatie ( in special la asoc mici ,sub 10 proprietati ), numai se specifica , ... (vezi toată discuția)