avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Vreau să cumpăr un teren care a fost ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Vreau să cumpăr un teren care a fost rezultat prin ...

Bună ziua! Vreau să cumpăr un teren intravilan arabil care a fost rezultat prin divizarea altui teren mai mare. Toate cele 4 terenuri rezultate au CF ok. Pentru cel mare există un certificat de urbanism de informare emis în 28.01.2022 și care expiră azi (6luni). Deasemenea în acest certificat se specifică foarte detaliat destinatia terenului (mare) ca fiind zonă de locuințe și funcțiuni complementare împreună cu toate detaliile de cum trebuie construite acestea pe acest teren.(POT, CUT, materiale, aliniament,înălțime etc) Se specifică deasemenea PUG ul în baza căruia s a emis acest cert de urbanism, PUG ul expirând în 31 12.2023.
De la urbanism am fost asigurat că în acea zonă nu este nevoie de PUZ !
Dacă cineva este expert în așa ceva îmi poate spune vă rog dacă pot cumpăra acest teren fără să mi fac griji că mi se va cere PUZ pt acest teren? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2022
manrsr, utilizator
Cel mai recent răspuns: manrsr , utilizator 06:55, 28 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planul de urbanism b.stefan78 b.stefan78 Vreau sa achizitionez un teren,banii o sa vina de la banca( credit bancar),banca printre alte documente imi solicita si plan de urbanism.Acum am citit pe net ... (vezi toată discuția)
Nu putem face puz alexsimion84 alexsimion84 Buna seara. Am cumparat un teren in Cernica si nu putem face puzul pentru ca un alt proprietar nu este deacord cu el decat daca nu lasa nimic pentru drum ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)