avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita asigurare viata. Buna ziua. Daca am platit timp ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita asigurare viata. Buna ziua. Daca am platit timp de 5-6 luni rata la o polita asigurare ...

Buna ziua.
Daca am platit timp de 5-6 luni rata la o polita asigurare de viata, dupa care am intrat in imposibilitatea financiara de a mai putea plati acea rata, se poate racumpara polita intr-o oarecare masura?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bancar (asigurare unui credit) tutuianu tutuianu Parinti mei au luat un credit de nevoi personalea in urma cu 4 ani . Au platit ratele lunar pana cand au ramas pe rand fara loc de munca. Acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare de viata danganea danganea Buna ziua. In urma cu aproximativ un an sotia a contractat un credit de nevoi personale, credit ce beneficiaza si de o polita de asigurare de viata. La circa ... (vezi toată discuția)
Returnarea comisionului agentului de asigurare alexandrion7 alexandrion7 Buna ziua, Sunt student, am 22 ani şi am lucrat ca agent de asigurări în urmă cu 1 an, am încheiat 2 poliţe de asigurare, mi-am luat un comision de 1000 ... (vezi toată discuția)