fluturas1980 a scris:
cxtina a scris:
Desi nu am mai intrat de mult pe forum cand si cand mai urmaresc subiectul.
Am avut impresia ca au ramas numai cei care au luat examenul, dar mai sunt si aspiranti.
Am simtit nevoia sa intervin pentru ca m-a impresionat sinceritatea sfaturilor Karminei. Ma bucur de reusita ta si am impresia ca esti un om deosebit asa sa ramai si ca magistrat.=D>
Dar in legatura cu invatatul ...problema mea este ca nu reusesc sa ma concentrez si toate problemele din jur ma afecteaza ...nu stiu este ceva defect la mine sau se intampla si altora ?:(
Asa am patit si eu. Mai ales problemele din familie si mai ales cu sotul care nu mi-a inteles niciodata dorinta de a reusi la magistratura, nu m-a sustiut niciodata, am avut practic 1an de casatorie in care am fost mai mult singura, etc.....Si de asta ma voi ambitiona mai tare. Poate ca magistratura va fi un nou inceput si ma voi detasa o vreme de toate problemele. Doar e visul meu inca din primul an de facultate
Draga fluturas imi pare tare rau ca nu ai avut sprijinul sotului. Eu sunt o norocoasa, sotul meu e alaturi cu totul si ma indeamna tot timpul sa citesc, sa invat. Ai grija sa nu dai visul de magistratura in schimbul linistii familiei, pt ca si aceasta din urma e tare imporatanta.
Karmina - pentru mine te-ai transformat intr-un model =D>
Ai reusit din prima si te felicit inca o data pentru asta. Sper sa pot spune si eu asta in toamna.
Si eu am ajuns sa vad numa carti de drept dar sunt convinsa ca in final va merita.