avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
sendre a scris:

FELICITARI inca odata celor admisi..pentru ceilalti:SPOR LA INVATAT!se anunta zile grele....
Sendre, hai la invatat! Si s ane consultam unde avem probeleme/nu intelegem/sau la grile/spete
Sunt de acord Fluturas... ramanem pe faza....
Karmina..triton si toti ceilalti admis va rog sa ne dati si noua detalii cu privire la medical... verificare buna reputatie..., psihologic..... poate avem nevoie de informatii avizate in viitor:)):)):)).. DOAMNE AJUTA!
sendre...nu va uitam...:console:
De acord cu ce a sustinut sendre, vrem informatii utile in legatura cu verificarea bunei reputatii si cum decurge examenul medical.
Eu personal am vorbit cu o colega ce a prommovat examenul in aceasta sesiune de examinare si mi-a confirmat tot ceea ce s-a scris aici - invatat, invatat, invatat, dar nu oricum ci logic.

Felicitari inca o data celor admisi.
Daca tot vorbim de spete... ma lumineaza si pe mine cineva de ce in cazul grefierului care il anunta pe inculpat este vorba de favorizarea infractorului.....din cunostintele mele pentru a fi vorba d efavorizare e musai ca ajutorul dat infractorului sa aiba loc dupa savarsirea infractiunii....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)