avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
este cineva pe forum din iasi ? si sa fie si admis ....
si mie tot ciudat mi-a părut.....la testul cognitiv...cel puţin aşa reţin că se numea ...am făcut...., nu ştiu cât de bine pt. că am încercat să răspund cât mai multor întrebări...stupid n-am terminat antonimele....iar la personalitate mi s-a părut că nu mă regăsesc în întrebări şi am bifat 3, 4...etc...aşa că...NU ªTIU ce să zic....oricum CIUDAT....
si eu am multe de 3 si 4 .......
cine are maine interviul psihologic ..... BAFTA !!!!:luck:
asteptam impresii ..... si sa fie pozitive
eu am invatat 3 luni cate 10-12 ore pe zi(dar, am avut un alt regim de viata:ma trezeam noaptea de 3-4 ori la cea mica si invatam ziua cand era cand la dadaca, cand la mama).adevarat este ca am luat doar 6.10, pentru ca am fost f. obosita, iar materia nu s-a sedimentat bine.
Acum invat cand apuc.De ex. azi pana la ora asta nu am invatat nimic, pentru ca nu am avut cu cine sa o las pe cea mica, dar de la ora 11.00 invat pana deseara la 20.00, cand vine pustoaica acasa.
E foarte frumos sa ai si copil, dar in conditiile astea e un stres in plus...mai ales daca e mic si nu te intelegi cu el.
ia uita ce am gasit eu!!!!!!!
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)