Eu am inceput cu penalul! Si am deja 8 zile de cand m-am apucat serios de treaba. Acum sunt pe la pluralitatea de infractiuni. Citesc in jur de 5 ore pe zi, maxim 30 de pagini din cel putin 2 cursuri. Materia asta mi-a scos peri albi asa ca pana in noiembrie ori eu ori ea#-o! Mi-am facut planul de invatat si am alocat penalului 3 luni (cate o luna pentru fiecare bucata-general, special, procedura) Pe langa materia din manuale mai citesc recursurile in interesul legii (mi-am comandat cartile cu toate ril-urile din 2004 pana in 2008 inclusiv), practica ICCJ pe ultimii 4 ani in materie penala, CEDO, etc. Daca nici asa n-o sa functioneze inseamna ca am eu o problema...cu intelectul! Spor la treaba tuturor!
eu ce sa va zic...
ma asteptam sa fie super greu...nu greu....
la cele de logica,gen INM, evident nu stiu cum am facut
nu am raspuns la toate cele de inteligenta si evident nu sunt sigura de corectitudinea tuturor raspunsurilor. De ex. eu la cel cu vacar/bibliotecar am zis vacar....desi cei cu care am vorbit au bifat bibliotecar
intr-adevar cei din politie au fost avantajati datorita faptului ca au mai dat astfel de teste
eu am fost in amfiteatrul 3 si o tipa, tot din politie, a terminat foarte repede....
cele de personalitate....:hm: nu mi s-au parut a fi pentru nivelul unui proaspat magistrat; sincer nu mi s-au parut complexe....acum nu stiu cum e bine sa raspunzi. Am fost insa sincera la cele de personalitate .....
Sper, ca toti ceilalti, sa fie ok...daca am minusuri...sa compensez la interviu
Parerea mea proprie este ca nu pica decat cei care au lipsuri majore fie intelectuale, fie de personalitate...pentru ca, sa fim realisti, daca cineva ia un astfel de examen nu inseamna neaparat ca e are un IQ prea ridicat sau ca are un caracter demn de a fi magistrat.
La medical am aflat de la alti colegi ca au devenit asa exigenti datorita faptului ca s-a sinucis o tipa care a luat la INM/magistratura si care fusese examinata psihologic...
La interviu se pare ca vor fi in comisie doar cei 2 psihologi. La mine in sala a fost el...care mi s-a parut ok...acum sper sa-i par si eu ok...:D
Bafta tuturor si sa ne vedem cu bine la repartitii!