asa este, cel putin la rationament, pana apucai sa intelegi ce se cere de la tine, se ducea timpul si mai grav este ca nu ai voie sa revii, chiar daca per total ti-ar mai ramane timp. sunt mai multe seturi si fiecare set e cu timpul lui.
eu sunt sigura ca as fi facut mult mai bine daca as fi avut timp in plus, poate am ratat niste intrebari pe care le stiam, dar cum sa raspund la ele daca nici macar nu am apucat sa le citesc.
nu stiu ce au facut ceilalti dar de exemplu dupa primul set de intrebari, care dura 7 minute, cand ni s-a spus ca timpul a expirat, in sala s-au schimbat niste priviri nedumerite, ptr ca a fost cam neasteptat si nu prea era posibil sa termini toate cele 12 intrebari.
la iesire in schimb o persoana mi-a spus ca a facut aproape tot si ca i s-a parut chiar usor.
La psihologic nu vi se cere sa raspundeti la toate intrebarile-la cele din primele seturi;vi se cere sa raspundeti cat mai repede si corect,prin urmare nu va stresati ca nu ati reusit sa raspundeti la toate intrebarile.
alice, si eu am auzit ca nu trebuie sa raspunzi chiar la toate intrebarile, insa nu stiu care e limita sau proportia de intrebari rezolvate corect care te poate eticheta ca admis sau respins. da, trebuia sa raspundem cat mai repede... sunt curioasa ce au facut si ceilalti, dar vad ca nu mai scrie nimeni dintre cei care au participat.