Nici eu nu am reusit sa raspund la toate intrebarile de logica; cred ca la fiecare din teste am raspuns la 7 din 12 intrebari plus minus una. Am raspuns in schimb la toate cele cu sinonimele si antonimele. Iar la cele privind capacitatea de intelegere a textelor aproape la toate, mai putin 2. Ideea e ca nici macar nu pot sa-mi dau seama cat de corecte au fost raspunsurile.
Oricum timpul mi s-a parut destul de scurt. Macar un minut in plus la setul de intrebari si era mult mai bine.
Dar cele mai ciudate mi s-au parut cele de personalitate. Multe intrebari ciudate, privind probleme la care nu m-am gandit niciodata si pot sa spun ca uneori nu eram sigur ce sa raspund.
1. Daca gresesti crezi ca trebuie sa fii pedepsit(a)?
2. Ti s-a intamplat sa iti dai seama ca la un moment dat toti muschii corpului sunt incordati?
3. Esti o persoana impulsiva?
4. Ai simitit vreodata nevoia sa lovesti pe cineva?
5. De obicei cand incepi o activitate noua planifici etapele?
6. Ti-ar placea ca locul de munca sa-ti ofere maxim de timp liber?
7. Reusesti sa duci la bun sfarsti tot ce ti-ai propus?
8. Te deranjeaza cand ceilalti renunta prea repede?
9. Respecti legile?
10. Incalci regulile de circulatie?
11. Ti-e frica sa fii parasit(a) de cei din jur?
12. Iti pui lucrurile la locul lor?
Genul acesta. Formularea mea nu este aceeasi cu cea de la test. Oricum au fost vreo 300 de intrebari. Si nu am putut sa retin tot. Dar sunt in genul acesta.
exact, si pe mine m-a mirat intrebarea daca am gresit merit sa fiu pedepsita. eu am raspuns negativ (nu mai stiu care erau variantele), considerand ca daca am gresit, merit a doua sansa, nicidecum o pedeapsa. :)
Multumim foarte mult, ati fost foarte dragut sa ne dezvaluiti din aceste intrebari, e si firesc sa nu puteti retine exact atatea intrebari. E mai mult decat suficient ce ne-ati oferit, pt a ne face o idee despre cum stau lucrurile la aceasta proba. Am cam inteles ce urmaresc cu genul acesta de intrebari: daca esti corect, drept, ce fel de temperament ai, daca esti disciplinat, ordonat, ambitios etc.