Acum asteptam rezultatul. Cred ca o sa dureze vreo 10 zile. Cam atat a durat anul trecut daca nu ma insel. Oricum o sa se publice dupa interviu. Sper sa fie bine pentru toata lumea.
Da, dureaza, fiindca ei prelucreaza testele acum si fiind atatia candidati, dureaza ceva, dar am inteles ca nu ar fi vreo problema de nepromovare la aceasta proba, ca in general promoveaza toti, iar daca se intampla ca cineva sa aiba ceva probleme, atunci poate repeta proba si e ok. Si nici la interviu nu am auzit sa se pice, ca profii ar fi de treaba, acum nu stiu, asa am auzit si eu. La psihologi sa fiti atenti, ca ei va observa si va studiaza.
sper sa nu se repete in cazul nostru, dar anul trecut au fost respinsi 20 de candidati la psiho, dintre care doar 15 au fost admisi la reexaminare, deci ptr 5 dintre ei nu s-a mai putut face nimic.
buna dimineata tuturor !
si eu ma plang de acelasi timp f scurt .... cel putin la primele seturi cand este un amestec de emotie si incercare de a te concentra , teama sa nu gresesti , pana te linistesti si-ti intri in normal "timpul a expirat " , nici nu reusesti sa ai o reprezentare a ceea ce inseamna efectiv "7 minute " ..... si eu am ca medie 6 - 7 intrebari la care am apucat sa raspund , a fost ceva mai bine la cele cu sensul asemanator /opus , cu intelegerea unui text , la care am raspuns la toate - sper acum sa fie si corect
grele nu au fost , cred ca oricine le-ar fi facut in conditii de calm si timp suficient , cred ca aici se face diferenta intre geniu si ... mediocru :(
la cele de personalitate ..... aproape ca ma lasasem dusa de val , daca ne-ar fi pus sa inchidem dupa expirarea timpului nu as fi apucat sa raspund la toate , nu aveam nevoie de timp sa-mi exprim personalitatea dar cerintele de genul " mai degraba adevarat decat fals " , "mai degraba fals decat adevarat " , samd .....m-au pus pe ganduri .... cat de adevarat sau cat de fals sau cat mai adevarat cat mai fals .....
plus ca intr-adevar .... te pune pe ganduri ....oare cum sunt ?
in fine .... vom vedea la proba orala .... in functie de cate intrebari ne pun cred ca o sa ne dam seama daca suntem sau nu admisi
am o prietena admisa in primavara trecuta careia i s-au pus fix 3 intrebari "de ce magistratura ?" , "sunteti chiar atat de exigenta cu dvs ?" "incercati sa impuneti acelasi ritm de munca si celorlati ?" dupa care " succes in continuare " , deci a durat maxim 5 minute
am auzit insa si de cazuri de 30 -40 de minute , e clar ca .... ceva nu a fost in regula ...
bafta tuturor !!!:luck::luck::luck:
un ex. de intrebare la testarile psihologice:
Cand ma gandesc la viitor simt adesea:
a. teama
b. neliniste
c. speranta
Daca m-as fi nascut un animal, cred ca as fi fost;
a. un iepure
b.o broasca testoasa
c. o vulpe
Pot spune despre mine ca:
a. prefer sa intru in situatii cu elemente cunoscute
b.prefer situatiile absolut noi, care ma provoaca sa-mi depasesc limitele
c. ma sperie necunoscutul si mai ales ma intreb daca nu este periculos sau prea complicat