avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
si eu m-am prezentat la instanta sa-mi cunosc colegii. sunt in 1 serie la buc. si mi s-a spus apoi sa vin la munca doar ca imi vor forma completul incepand cu 10-15 septembrie. foarte draguti...

datele de incepere a cursurilor mi le-au dat orientativ: seria de la tm si 1 serie de la buc. ...undeva 28 iunie, sau 5 iulie cel mai tarziu.
la buc. ne vor caza undeva in Pipera si ajungem cu metroul la cursuri mai repede, ni se deconteaza drumul de la domiciliu la curs, etc.
candy27 a scris:

si eu m-am prezentat la instanta sa-mi cunosc colegii. sunt in 1 serie la buc. si mi s-a spus apoi sa vin la munca doar ca imi vor forma completul incepand cu 10-15 septembrie. foarte draguti...

datele de incepere a cursurilor mi le-au dat orientativ: seria de la tm si 1 serie de la buc. ...undeva 28 iunie, sau 5 iulie cel mai tarziu.
la buc. ne vor caza undeva in Pipera si ajungem cu metroul la cursuri mai repede, ni se deconteaza drumul de la domiciliu la curs, etc.

toate informatiile astea le ai de la instanta? sau de la csm?
Nu, inca nu mi s-au repartizat dosare. S-a format numai completul; oricum asta am aflat telefonic. Am de gand sa merg la instanta peste maxim o saptamana ca sa pot discuta fata in fata. Eu sunt de parere ca e bine sa dea fiecare un telefon si apoi sa stabileasca si o data cand sa mearga la instanta. Si nu cred ca tb sa asteptam numirea ca deja stim fiecare la ce instanta am fost repartizati si cu cine sa luam legatura pentru mai multe detalii.
Candy, la ce inst.esti? Locuiesti in acelasi oras unde se afla si inst.?
Eu sunt la Ploiesti.
Eu am sunat acum 3 zile.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)