avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Va multumesc pentru info!!!

Dar cum putem afla in ce serie suntem???
triton@ a scris:

Hallooo, să-ţi fie de bine vacanţa, Karmina!

Mersi, draga triton!

Eu, special am plecat in vacanta imediat dupa repartitie, pentru a ma putea bucura din plin ea. Acum, zilnic urmaresc site-ul presedintial pentru a vedea daca s-a semnat decretul....:rolleyes:

In ceea ce ma priveste am fost la Parchet sa-mi cunosc colegii. Sunt super (am 2 colegi). Abia asteapa sa ma duc...sa-mi dea de munca...:giggle:
Dupa publicarea decretului ne prezentam la locul de munca, indiferent de inceperea cursului.
Luand in calcul cele 30 de zile eu zic ca, cel tarziu pe 20 iunie ar trebui sa incepem munca.
am sunat chiar acum la inm si au zis ca nu se stie nimic concret:sorry:
ca s-au tot amanat cursurile si acum se discuta sa se faca o singura serie la bucuresti din 5 sau din 12 iulie#-o
in functie de numiri....
primaria, tu vorbesti serios, vor sa faca cursuri doar la bucuresti? cand vor sti sigur? in functie de ce numiri?X-(
data la care incep cursurile se va stabili in functie de data la care se vor face numirile; initial se gandeau ca vor incepe in 14 iunie, apoi 21 si tot asa s-a amanat pt ca nu s-au mai semnat decretele. chestiunea cu bucurestiul se discuta pentru a economisi niste bani... e criza dragii mei:sorry:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)