avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
.....poate din cauza crizei.....;)
danielled a scris:

Cand mergeti la cursuri nu intrebati daca se mai da examen in toamna? ati face un mare bine#-o deja ma apuca disperarea

vom intreba si sigur vom mai comenta pe forum!
la sfarsitul anului 2009, Plenul CSM a aprobat organizarea, in cursul anului 2010, a doua concursuri de admitere in magis, in martie si in octombrie-noiembrie, fata de posturile vacante existente la judecatorii si parchete.
acum normal este ca si al doilea concurs sa se desfasoare, pentru ca e prestabilit si multe persoane si-au organizat timpul si viata in functie de aceasta hotarare a CSM din 3 decembrie 2009.
este adevarat ca circula zvonuri ca nu se va mai tine acest concurs si realizez ca e f dificil sa inveti fara certitudinea ca vei participa sau nu... dar nu s-a comunicat nimic oficial si de aceea cred ca trebuie sa va concentrati la fel ca si pana acum si sa mergeti mai departe cu invatatul.
ptr ca daca intr-adevar nu se va mai organiza concursul, nu ati pierdut nimic ptr ca ati invatat, dar daca se tine concursul si voi nu ati invatat...

salutari, valentina!
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
anais_anais, utilizator
Bună Anais!!!:)
Am sunat la CSM să văd dacvă propunerile au fost transmise la preş.
Mi s.a răspuns clar: "Nu, ÎNCÃ nu"!!
Aşa că nu vă mai uitaţi după decrete că nu au cum să apară...X-(
Imi pare rau! Se pare ca ne asteptati pe noi, cei pentru care s-a continuat procedura. Sunt insa foarte contrariata de faptul ca in sedinta de ieri nu s-a discutat nimic despre constatarea indeplinirii conditiilor. Poate in urmatoarea sedinta....Si eu stau ca pe ace, offffffff......

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)