avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
in ceea ce priveste validarea concursului, in hotararea nr.385/20.05.2010 a csm se mentioneaza ca validarea rezultatelor concursului a avut loc prin hotararea csm nr.247/08.04.2010. tot prin hotararea nr.385/20.05.2010, csm a hotarat trimiterea catre presedinte a propunerilor de numire.
Buna ziua.
Ati vazut hotararea CSM din 10.06.2010 prin care s-a avizat favorabil propunerea de modificare a Legii 303/2004 in sensul abrogarii art. 33 alin 14, care obliga pe cei intrati direct sa ramana in posturi min. 3 ani, fara posibilitate de transfer, detasare etc.

Oare se va pune in aplicare pana la sfarsitul anului ?

da, am vazut si eu ca s-a dat aviz favorabil propunerii de abrogare a art.33 alin. 14. e o veste super buna, cred ca va intra in vigoare pana in toamna.
asta inseamna ca putem face demersuri sa venim si mai aproape de casa...
Va urmaresc si cred ca e f. grea asteptarea.
Dar, in numele tuturor care vor da examenul in toamna, va rog sa ne tineti la curent vis a vis de zvonul ca nu s-ar mai da examen, poate voi, dupa ce mergeti la instantele unde ati fost repartizati veti afla mai exact ce-s cu zvonurile astea.
Va multumim.
in data de 17 iunie se va analiza, in sedinta sectiilor, îndeplinirea condiţiilor legale de către candidaţii care au optat pentru ocuparea posturilor rămase neocupate ca urmare a desfăşurării concursului de admitere în magistratură din 21 martie 2010.
se pare ca urmeaza repartitiile!
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2010
anais_anais, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)