avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
poti sa ne spui, te rog, daca informatia cum ca propunerile ar fi plecat la presedinte o ai de la csm ? si de unde stii cand se vor semna?
Ce am scris mai sus am aflat de la preşedinţie - direcţia juridică
multumim mult pentru informatii. am sunat si eu la csm si mi-au spus ca ieri au trimis la presedinte propunerile si ca au rugat sa se urgenteze semnarea decretelor.
cris28 a scris:

cred ca ne agitam cu totii de pomana. Am observat ca in sedinta de joi a plenului se va solutiona si chestiunea cu repartitiile absolventilor INM. Tot joi vor verifica indeplinirea conditiilor legale pentru ocuparea functiilor de judecator si procuror pentru cei care au beneficiat de continuarea procedurii si probabil ulterior vom fi chemati si noi la repartitii. Parerea mea sincera este ca vor trimite propunerile de numire toate odata, atat pentru cei care au promovat examenul din 21 martie cat si pentru absolventii INM. Nu stiu de ce am impresia ca asa vor proceda! Imi pare rau pentru voi toti cei care asteptati deja de mai bine de o luna!:( Rabdare si tutun ca altceva nu prea avem ce face!

judecatorii stagiari (absolventii INM) nu sunt numiti de presedinte ...
deci nu se va proceda asa in nici un caz...
doar dupa ce vor lua ex. de capacitate primesc decretele..
legat de subiectul cu examenul din toamna sunt si eu aceeasi parere cu gigi8 - nu cred ca se va mai organiza - din cauza lipsei de bani....
de altfel cred ca acesta este si motivul pentru care se intarzie numirea noastra...

si mai aveti in vedere propunerea csm de modificare a legii - in sensul reprimirii in functie a fostilor magistrati care si-au incetat activitatea in ultimii 5 ani din motive neimputabile, la cerere - varianta care pregateste un val de intoarceri in campul muncii daca se vor recalcula pensiile...
atunci chiar ca nu vor mai fi locuri vacante:sorry:

in ceea ce priveste functiile de conducere vacante, consider ca nu trebuie luate in calcul ca atare deoarece acestea sunt ocupate de catre magistrati care sunt deja in functie, fara a se elibera vreun post de magistrat....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)