avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Aici este propunerea:
[ link extern ]
Si uite asa se va umple iar sistemul de oameni trecuti de o anumita varsta, care, cu tot respectul cuvenit, cred ca ar trebui sa lase locul celor mai tineri si care poate vor fi in mai mare masura capabili sa ajute la schimbarea mentalitatii existente in acest moment ... plus ca din punct de vedere financiar recrutarea tinerilor ar reprezenta o economie la cheltuielile salariale, si numai din prisma sporului de vechime acordat :sorry: Si uite asa se va dovedi inca o data ca ne meritam soarta si faptul ca e tot mai actuala afirmatia ASTA NU E TARA MEA!
multumesc zz-man

ai perfecta dreptate carmen-miron...ca la noi la nimeni

pt. mine lucrurile sunt clare...nu cred ca va mai fi examen in toamna
Eu inca mai sper si invat ... Doamne Doamne poate ne va ajuta :worthy:
mai stiti ceva de cursuri?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)