avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
cred ca ne agitam cu totii de pomana. Am observat ca in sedinta de joi a plenului se va solutiona si chestiunea cu repartitiile absolventilor INM. Tot joi vor verifica indeplinirea conditiilor legale pentru ocuparea functiilor de judecator si procuror pentru cei care au beneficiat de continuarea procedurii si probabil ulterior vom fi chemati si noi la repartitii. Parerea mea sincera este ca vor trimite propunerile de numire toate odata, atat pentru cei care au promovat examenul din 21 martie cat si pentru absolventii INM. Nu stiu de ce am impresia ca asa vor proceda! Imi pare rau pentru voi toti cei care asteptati deja de mai bine de o luna!:( Rabdare si tutun ca altceva nu prea avem ce face!
nu vad nimic pe oridinea de zi din 17.06. referitor la examenul nostru
Verifica ordinea de zi a sectiilor pentru judecatori si procurori! Nu cea a plenului!
acum m-au sunat de la CSM. vineri la ora 10 sa fim prezenti cu un act de identitate pentru repartitii
Si eu am fost sunata =D>! De acum cu bunul Dumnezeu inainte! Sunt curioasa pe unde imi voi face vacanta de vara :))! Ne vedem vineri!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)