avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
hmmmm ... lucrez in primarie si cunosc raspunsuri de genu "aveti rabdare, hartia d-voastra e pe traseu, in curand o sa o primiti..." de cele mai multe ori inseamna ca inca nu a iesit din institutie, sau chiar din biroul cu pricina...
imalex a scris:

OK. lamuriti-ma de cand curge acel termen de 30 de zile din regulament???

(3) In termen de cel mult 30 de zile de la data validarii concursului prevazut la alin. (1), Consiliul Superior al Magistraturii propune Presedintelui Romaniei numirea in functia de judecator sau, dupa caz, de procuror a candidatilor admisi.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
anais_anais, utilizator
asta am citit... socoteam ca presedintele nu are termen sa semneze decretele...
iar validarea concursului poate insemna si validarea rezultatelor/ validarea propunerilor...
eu cred ca validarea a avut loc in data cand s-a constatat indeplinirea conditiilor, adica 13 mai. asta inseamna ca termenul de 30 de zile s-ar implini in curand. nu stiu daca este un termen reglementat de o norma imperativa.

dar... daca ma gandesc bine, abia in data de 20 mai s-a hotarat de catre Plen inaintarea propunerilor catre presedinte.
nu stiu ce sa mai cred...
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
anais_anais, utilizator
cand am sunat azi la csm am intrebat daca stiu ceva si de cursuri. mi-au zis sa sun la inm, dar mi-au spus si ca se pare ca se vor tine la giroc-timisoara.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)