avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
triton@ a scris:

Am sunat la CSM să văd dacvă propunerile au fost transmise la preş.
Mi s.a răspuns clar: "Nu, ÎNCÃ nu"!!
Aşa că nu vă mai uitaţi după decrete că nu au cum să apară...X-(

:angry:
OK. lamuriti-ma de cand curge acel termen de 30 de zile din regulament??? si inca ceva... e termen de recomandare? ca daca nu e de recomandare si e imperativ, atunci care e sanctiunea daca nu e respectat?
sa inteleg ca cei care au intrat in a doua faza a procedurii au fost chemati la repartitii? ca daca au fost chemati, inseamna ca ii asteptam si pe ei. si totusi nu i-am vazut pe ordinea de zi de pe 10 iunie...
am mai sunat odată la CSM şi am totuşi o veste bună: propunerile noastre sunt pe traseu undeva, NU ii aşteptăm pe cei pt. care s-a aprobat continuarea procedurii:dance:
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
triton@, utilizator
exact asta spuneam in mesajul anterior. trebuie sa se constate indeplinirea conditiilor si apoi sa ne cheme la repartitii. la cum ne-au programat "la foc automat" vinerea trecuta vizita medicala si sambata atat testare scrisa cat si interviu, ma gandeam ca se urgenteaza toata procedura....
am sunat si eu acum la csm si mi-au spus ca nu s-au trimis la presendinte., ca trebuie semnata hotararea de d-na presedinta a csm., dar despre ce hotarare este de fapt vorba, ca am verificat dupa aceea si am vazut ca apare semnata hotararea din 20 mai.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)