avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
ufff nu mai inteleg nimic. eu cred ca nici ei nu au habar de aia dau raspunsuri diverse. in fina, rabdare si tutun, ca altceva nu avem de facut
nici ei nu stiu!!! #-o
initial au spus ca se vor face cursurile la Timisoara, inclusiv la repartitii - daca va amintiti - a intrebat cineva si au mentionat Timisoara.
Ulterior au schimbat, au spus ca se vor face in doua locatii, in functie de domiciliu - la Bucuresti si la Timisoara.
Apoi iar a sunat cineva si a aflat ca se vor face cursuri NUMAI in Bucuresti, iar acum aduc iar in discutie Timisoara!!!
daca sun si eu, cred ca aflu ceva total diferit de ce ati scris voi, ptr simplul motiv ca se schimba totul de la o zi la alta!!!
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
anais_anais, utilizator
am sunat acum si la inm si mi-au spus ca, in principiu, ei vor sa se tina cursurile in cele doua locatii de la bucuresti si de la timisoara, costurile fiind la fel, intrucat ambele centre sunt ale lor, dar nu stiu sa ne spuna in ce data incep din doua motive: nu s-au semnat decretele si nu au fonduri. mi-au spus ca deja s-a devansat data de incepere undeva spre 12 iulie, dar nu pot sa stabileasca sigur si sa urmarim site-ul inm.
mda... si luni probabil ca vor spune altceva.
anais_anais a scris:

eu cred ca validarea a avut loc in data cand s-a constatat indeplinirea conditiilor, adica 13 mai. asta inseamna ca termenul de 30 de zile s-ar implini in curand. nu stiu daca este un termen reglementat de o norma imperativa.

dar... daca ma gandesc bine, abia in data de 20 mai s-a hotarat de catre Plen inaintarea propunerilor catre presedinte.
nu stiu ce sa mai cred...

Asa cred și eu, respectiv că termenul de 30 zile curge din data de 20 mai, așa că oricum nu mai avem mult de așteptat, deoarece săptămâna viitoare se implineste; probabil decretul va mai sta la presedinte 10 - 15 zile pentru semnat, deci este intr-adevar posibil ca sa se plce la cursuri din 12 iulie.
Am discutat cu cineva care a intrat anul trecut, la examenul din 29 martie și atunci presedintele a semnat decretul pe 10 iunie și s-a publicat in MOf pe 16 iunie - deși examenul a fost cu o saptamana mai tarziu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
gigi8, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)