avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Poate cateva zile de vacanta nu strica, meritati din plin! Pana se semneaza decretele, va delectati cateva zile.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
Ayaz, utilizator
STYW bine ca am scapat de voi... s-a mai redus din concurenta....glumesc desigur...felicitari ...a fost o sansa imensa sa obtineti un post mai bun.....Obtiunea s-a facut in functie de vechime nu?
ce credeti, daca, doamne fereste, nu se semneaza decretele pana in 19 iulie, mai incep cursurile in acea data sau nu?
Eu nu prea imi fac griji cu privire la semnare, se poate intâmpla din zi în zi şi nu cred că se vor amâna cursurile.
Mă gândesc mai mult că foarte curând o să intrăm in şedinţe de judecată şi vom motiva dosare de o mare diversitate şi că perioada aceasta trebuie folosită pentru a citi tot felul de lucruri care ne vor folosi. Aşa că v-aş intreba ce aţi mai citit, ce mai citiţi mai ales cei care veţi fi judecători in civil pentru că, aşa cum am mai spus, materia pentru concurs este doar o temelie pe care avem muuult de construit.
Eu citesc acum jurisprudenţa ICCJ 2002-2009 in civil şi comercial, vreau să mai citesc minutele Comisiei CSM de unificare a practicii in civil.
Imi permit să recomand mai ales pentru cei care vor lucra in penal "Psihologia judiciară" a lui Tudorel Butoi, Bucureşti 2004 pe care eu am descărcat-o de pe net acum câteva săptămâni, are peste 400 de pagini şi mi se pare foarte interesantă, conţine informaţii de mare fineţe care nu cred că ar trebui să ii lipsească unui magistrat, mai ales in penal dar nu numai.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)