avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
multumesc pentru urare, karmina!
as fi vrut si eu sa plec imediat dupa repartitii, dar nu a fost posibil... nu depindea numai de mine.
oricum eu nu cred ca se vor publica saptamana viitoare.

Avocatii, voi cum faceti cu fiscul, prezentati decizia de la Barou privind suspendarea si completati niste declaratii presupun?
ivanmhl a scris:

multumesc pentru urare, karmina!
as fi vrut si eu sa plec imediat dupa repartitii, dar nu a fost posibil... nu depindea numai de mine.
oricum eu nu cred ca se vor publica saptamana viitoare.

Avocatii, voi cum faceti cu fiscul, prezentati decizia de la Barou privind suspendarea si completati niste declaratii presupun?

Da, cam asa vom proceda, la fisc prezentam decizia de suspendare emisa de Barou si va trebui sa solicitam inspectie fiscala in vederea inchiderii activitatii cabinetului
eu tocmai am fost supusa unei inspectii fiscale in aprilie. mi-au verificat activitatea din ultimii 5 ani. nu stiu ce ar trebui sa mai solicit acum.
avocatii - voi cum ati procedat? v-ati suspendat deja?
mie mi s-a spus sa astept decretul si ma voi suspenda in baza lui.
ptr pepita:
voi pleca de vineri - initial ptr 3 nopti, iar apoi prelungesc cu cate o zi pana aflu ceva sigur. nu plec din tara, asa ca imi va fi usor sa ma intorc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
anais_anais, utilizator
anais_anais a scris:

eu tocmai am fost supusa unei inspectii fiscale in aprilie. mi-au verificat activitatea din ultimii 5 ani. nu stiu ce ar trebui sa mai solicit acum.
avocatii - voi cum ati procedat? v-ati suspendat deja?
mie mi s-a spus sa astept decretul si ma voi suspenda in baza lui.
ptr pepita:
voi pleca de vineri - initial ptr 3 nopti, iar apoi prelungesc cu cate o zi pana aflu ceva sigur. nu plec din tara, asa ca imi va fi usor sa ma intorc.

Asta e solutia corecta pt suspendare in cazul avocatilor, sa asteptam decretul de numire si apoi sa ne suspendam, pentru a nu avea intreruperi in activitate.

Nu-i nicio problema daca mai soliciti o noua inspectie fiscala, fiscul nu se supara.:D Nu se poate altfel.
pepita a scris:

Mie mi-au spus cei de la Parchet ca doar miercurea se semneaza decretele de numire. Tot ei au zis ca e posibil sa ne numesca cu ocazia Zilei Justitiei - prima duminica din iulie - sau cam asa ceva!

adica sa intelegem ca saptamana aceasta putem sa ne luam adio? ca doar a trecut ziua de miercuri.
ultima oara (atunci cand s-au inaintat propunerile) ni s-a spus ca decretele s-ar semna intr-o saptamana si jumatate, asta insemnand pe parcursul saptamanii acesteia. din moment ce miercuri a trecut...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
anais_anais, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)