avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
raurs a scris:

eu personal nu inteleg cum vede initiatorul modificarea; eu nu ma pricep sa deschid petitii on line dar poate careva dintre voi se pricepe, sa semnam o petitie si sa o trimitem initiatorului sa-si retraga propunerea; la fel ar trebui sa procedam pt sustinerea abrog alin 14 din art 33 cu privire la interdictia de transfer...eu sincer admir inmistii pt cum se org si reactioneaza; ganditi-va ca daca nu ar fi fost mobilizarea de anul trecut jud ar avea un sal ca al femeii de serviciu ( nu vreu sa ofensez pe nimeni, respect orice munca) de la electrica....

uite asa putem face o petitie on-line
[ link extern ]
ce dorim sa cuprinda petitia? Este un apel catre toti cei care au luat examenul dar si catre cei care invata pt asta.
ar fi o mare treaba daca se abroga articolul cu transferul. asa vom putea si noi sa nu mai facem naveta sau sa stam in chirii, sa venim acasa......ca slava domnului locuri sunt vacante la instante.
anais_anais a scris:

asa am fost si eu... iar apoi m-am resemnat.
nu cred ca se mai intampla ceva inainte de 19 iulie.
asa ca saptamana viitoare plec in vacanta.
mi-am amanat destul planurile asteptand (ceva ce nu mai vine).

Si eu ma gandeam sa plec intre 1-10 iulie in concediu ... Dar daca se publica numirile ? Ce se intampla daca nu ne prezentam imediat a doua zi? E absenta nemotivata :( ?
voi mai aveti sperante sa primim decretele in vara asta ?!
eu parca nu ....:(
Sigur se vor da, cel mai tarziu cu 19 iulie... Altfel, cum sa deconteze cazarea si masa si cum sa ne plateasca in perioada cursului ? Mai trebuie un pic de rabdare... Eu sunt printre norocosii care nu si-au dat inca demisia.. Dar as vrea sa plec macar 1 saptamana in concediu... de aceea nu vreau repede numirea...

Plus ca nu mi-am gasit inca locuinta de inchiriat :( ... A propos, stie cineva vreo garsoniera sau ap.2 camere de inchiriat in Dorohoi??? :blush2:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)