avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Karmina a scris:

anais, pepita, concediu placut!

multumim! te pup!
sendre a scris:

Karmina spuneai ceva de data concursului de admitere la INM. Cand ar fi aceasta?

sendre, nu stiu...dar este primul punct pe ordinea zi a sedintei CSM de saptamana asta, deci vineri cel tarziu se va stii data examenului
multa BAFTA, merita sa incerci caci nu ai nimik de pierdut!!!
am sunat la adm presed si mi s-a spus ca sunt in lucru decretele, dar nu stiu cand vor fi semnate
nu mi-am dat inca demisia. oricum fac cerere de incetare a raportului de serviciu prin acordul partilor, dar si asa la serviciu nu mai am rabdare... aud fel de fel de zvonuri, ca nu sunt bani, ca o sa se amane cursurile... vreau sa incep odata, sa citesc practica instantei, in special cea de casare, sa studiez dosare... sa ma pregatesc. toata lumea imi zice sa stau linistita, ca o sa ajung sa regret vremurile astea cand stau degeaba, dar parca tot nu-s linistita, ceva lipseste. observ ca nu sunt singura cu starea asta
Karmina a scris:

anais, pepita, concediu placut!

Asadar, sa am curaj sa plec? Nu vreau sa fac impresie proasta de la inceput... daca apare decretul si ei ma asteapta la serviciu... si eu in concediu!?! Anais, tu cum faci? Ai anuntat ca vei lipsi ?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)