avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, In urma cu doua luni am cumparat doua ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, In urma cu doua luni am cumparat doua bilete de avion ...

Buna ziua,
In urma cu doua luni am cumparat doua bilete de avion tur-retur. de la o agentie de turism. Cu 24 de ore inainte de zbor am fost confirmati cu Covid.
Ce am putea face pentru a ne recupera macar o parte din pierdere?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 08:37, 30 Iulie 2022
Buna ziua,
Aveți o asigurare pentru astfel de situații? In caz contrar, citiți contractul încheiat cu agenția, daca exista și vedeți dacă este stipulată posibilitatea returnării banilor total sau parțial, in astfel de situații. Daca nu aveți nici un contract sau o convenție, nu prea vad o cale de a recupera ceva, mai ales că, bănuiesc că ați intrat în posesia biletelor.
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2022
Livius Laslau, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa - bilete de avion gyoni8 gyoni8 Buna, Am achitat catre o agentie de voiaj contravaloarea la patru bilete de avion in aprilie 2012, trebuia sa plecam in 10 iulie 2012 si sa ne intoarcem pe 15 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie ... Radulavynya Radulavynya Buna ziua In luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie de turism online 3 bilete de Avion pe ruta Bucuresti - New York si retur. A intervenit ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)