avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog un ajutor după căsătorie tata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog un ajutor după căsătorie tata socru ne donează ...

Buna ziua ,va rog un ajutor după căsătorie tata socru ne donează casa .poate face acte pe ambii și aceea casa este bun comun ?sau doar al soțului .Menționez după căsătorie
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2022
Cristina N1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:52, 29 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca donatia se realizeaza pe numele ambilor, este bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua urmează anul viitor sa ne căsătorim. tata soțului ... Cristina N1991 Cristina N1991 Buna ziua urmează anul viitor sa ne căsătorim .Tata soțului vrea săi doneze casa la soț .după căsătoria noastravreau sa știu casa data va fii bun ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prin vanzare-cumparare vs. donatie fara drept de uzufruct infoadrian infoadrian Buna ziua, Am nevoie de ajutor pentru varianta optima in care sa preiau dreptul de proprietate al unui apartament. Socrii mei vor trece pe numele nostru ... (vezi toată discuția)
Sotia nu e trecuta la contractul casei, se mai poate acum? ionuca ionuca Buna ziua, Casa este doar pe numele sotului (pt ca el a cumparat-o inainte de casatorie). Sotul este de acord sa fie trecuta si sotia in contractul casei ... (vezi toată discuția)