avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot sa trimit o scrisoare la CEDO pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot sa trimit o scrisoare la CEDO pentru nedreptatea care ...

Cum pot sa trimet o scrisoare la CEDO pentru nedreptatea care mii sa făcut ,,,eu avind maxetomie totala adica 3 operați diagnosticul a fost de tumoare benignă și mai Sint operata de fibromatoza uterina ,,,nu am dreptul nici la pensie pe caz de boala nici la pensie de handicap nu am nici un venit că nu mai pot să muncesc eu locuiesc în bloc oferit de primărie vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:34, 30 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
V-ați judecata în tara cu o autoritate? Dacă da, când?
Nu domnule avocat nu m-am judecat în tara că nu îmi pot permite sa îmi pun un avocat nu am nici un venit cum sa procedez și va mulțumesc din tot sufletul pentru ajutor
Atunci nici la CEDO nu va puteți judeca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua eu am făcut mastectomie totală la amândoi sânii având ... dtanase220@gmail.com dtanase220@gmail.com Pot beneficia de pensie de boala sau de handicap avînt maxetomie totala la sini diagnosticul a fost tumoare benignă și mai Sint operata și la burta va ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)
Pensionare de invaliditate calina2001 calina2001 Un unchi de al meu, angajat la o firma, a fost operat cu tumoare la pancreas anul trecut 2012 in Martie. In Iulie 2012 obtine certificatul de handicap grav, ... (vezi toată discuția)