avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o nelamurire legata de bannerele publicitare. E o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o nelamurire legata de bannerele publicitare. E o chestiune ...

Am o nelamurire legata de bannerele publicitare. E o chestiune la locul de munca si sunt pareri diferite. Prin urmare va cer ajutorul.
In Legea nr. 185/2013 sunt 2 articole care consider eu ca se contrazic.
Va rog sa imi spuneti daca asa e:
"Art. 13. -
(1) Publicitatea este permisă atât pe domeniul public sau privat al statului şi al unităţii administrativ-teritoriale, cât şi pe proprietatea privată a persoanelor fizice sau juridice, cu respectarea prevederilor legale în vigoare."
si
"Art. 15. (1) Amplasarea mijloacelor de publicitate este interzisă în următoarele situaţii:
..........
d) pe clădirile reprezentând sedii ale autorităţilor administraţiei publice locale şi centrale, precum şi ale instituţiilor publice, cu excepţia afişajelor care anunţă activitatea ce se desfăşoară în interiorul sediilor;"
Intrebarea la lucru este aceasta: pe cladirea unei institutii de invatamant se poate sau nu monta un banner?
Va rog sa imi spuneti parerea dvs.
Cel mai recent răspuns: madalina_pt , utilizator 21:40, 29 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar ati ridicat un aspect important, reclama ce va fi afisata.
O clauza de avut in vedere in caz de incheierea unui astfel de contract.
Multumesc de raspuns!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe publicitate romanul1 romanul1 buna ziua As dori sa stiu si eu ce taxe, tva, etc se aplica pentru publicitatea indoor si outdoor, eventual o sursa de informare sigura. Va Multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie firma luminoasa mircea voicu mircea voicu Ma intereseaza sa stiu daca pentru amplasarea unei firme luminoase in interiorul unui complex comercial necesita autorizatie de constructie si daca da in baza ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru reclama si publicitate View View In baza art. 271 din Legea nr. 571 din 22 decembrie 2003 societatiile au obligatia de a depune declaratie fiscala pentru taxa de afisaj. Intrebarea mea este o ... (vezi toată discuția)