avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, eu și încă 2 persoane am cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, eu și încă 2 persoane am cumpărat fiecare câte ...

Bună ziua,
eu și încă 2 persoane am cumpărat fiecare câte un teren. Terenurile au rezultat prin divizarea unui teren mai mare aparținând unei doamne. Toți 3 am cumpărat deci câte un teren de la această doamnă. Dânsa știu că are și o soră. În contractul meu de vânzare cumpărare, vânzătoarea își asumă printre alte condiții (evicțiune etc) că terenul nu face obiectul nici unui litigiu, nu este afectat de sarcini etc, în caz contrar vânzătoarea își asumă anularea actului. Sigur, eu am făcut plata prin transfer bancar toată suma, având și extrasul băncii pentru această sumă.
Întrebarea mea este, după decesul doamnei, poate vreo rudă să atace contractele de vânzare cumpărare pe care le am făcut noi, cei 3 cumpărători și să câștige? Mulțumesc!

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2022
manrsr, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:37, 30 Iulie 2022
Nu.
Și nu știu de ce va puneți aceasta problema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare -cumparare poate fi atacat?  Dutu Marius Dutu Marius Buna seara, Am o intrebare. Parinti mei vor sa-mi faca acte pe apartamentul in care locuiesc. Intrebarea este : Ce contract trebuie sa fac , ca fratii mei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara ContSters111707 ContSters111707 Am cumparat in 2004 un imobil de la o persoana care avea un litigiu pe acel imobil,am facut act la notariat,consemnandu-se acest litigiu in el.Intre timp ... (vezi toată discuția)