avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt în concediu de odihna dar sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt în concediu de odihna dar sunt chemata 2 zile ...

Bună ziua, sunt în concediu de odihna dar sunt chemata 2 zile la serviciu. Cum se plătesc zilele? Pierd zilele de concediu? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:11, 30 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se platesc cheltuielile legate de revenirea la serviciu. Veti beneficia in continuare de CO.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul poate rechema salariatul din concediul de odihnă în caz de forţă majoră sau pentru interese urgente care impun prezenţa salariatului la locul de muncă. În acest caz angajatorul are obligaţia de a suporta toate cheltuielile salariatului şi ale familiei sale, necesare în vederea revenirii la locul de muncă, precum şi eventualele prejudicii suferite de acesta ca urmare a întreruperii concediului de odihnă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si preaviz in concediu iuli113 iuli113 buna seara. daca sunt in concediu de odihna si mi-am bagat preavizul de 45 zile..(avand functie de conducere)tre sa vin din concediu la serviciu sau nu?m-am ... (vezi toată discuția)
Co costic costic buna seara. este vb de rechemare din CO. Codul muncii prevede acest lucru, pentru cazuri exceptionale, dar daca salariatul nu intelege sa revina si continua ... (vezi toată discuția)
Demisie si inventar MaryDindiri MaryDindiri Buna seara! Pe data de 1 aprilie mi-am depus demisia si conform CM sunt obligata sa stau in preaviz 20 de zile lucratoare. Pe anul acesta nu mi-am efectuat ... (vezi toată discuția)