Folosirea identitatii in vederea obtinerii unor acte administrative/juridice de la institutiile statului
Colaborarea cu o persoana juridica in vederea realizarii documentatiei cadastrale si intabularii unui imobil cu teren in Bucuresti, m-a adus in situatia in care i-am inmanat reprezentantului firmei acte legalizate ale imobilului dar si banii aferenti lucrarii. Dupa mai bine de doua luni de taraganare, lipsa raspuns apel, concediu etc, diverse motive, am solicitat sa mi se returneze banii si actele deoarece termenul stabilit pentru lucrarea solicitata era deja depasit, parandu-mi-se suspect faptul ca, desi platisem integral sumele solicitate nu intrasem in posesia nici unei documentatii, mai mult, la telefon apareau diverse lucruri complicate care mai adaugau continuu costuri, planificari,nematerializandu-se nimic. Dupa lungi discutii, am solicitat sa mi se returneze banii si actele, fiind convins de faptul ca persoanele implicate urmareau santajul, constrangerea, amenintarile voalate, extorcare, acestea din partea administratorului firmei, interesandu-ma am aflat ca nici masuratorile echipei ce s a deplasat nu fusesera platite de administratorul firmei., Intr-o conversatie mai aprinsa, acesta s=a scapat ca, s-a interesat cum sa obtina din terenul meu, aprox 80 metri prin diverse tertipuri de la pmb. Am banuiala ca, in numele meu s-au depus documente fara a fi instiintat, fara a semna sau mandata legal pe cineva.
Intrebare: cum pot sa aflu daca in numele meu s-au depus dosare pentru diverse acte administrative frauduloase si cui sa ma adresez?
Multumesc anticipat oricarui participant la subiect.