avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cititi si minunati-va despre cum suntem tratati de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cititi si minunati-va despre cum suntem tratati de catre judecatorii ...

Cititi si minunati-va despre cum suntem tratati de catre judecatorii care din taxele si impozitele noastre sunt platiti cu salarii astronomice si cu pensii speciale!

"În ceea ce privește modalitatea de taxare a cererii întemeiată pe dispozițiile art. 906 alin. (4) C. pr. civ., majoritatea curților de apel reprezentate la Întâlnirea preşedinţilor secţiilorcivile ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi curţilor de apel (Curtea de Apel Bacău, 23-24 iunie 2016) au agreat că, în absența unor dispoziții legale exprese, se va aplica taxarea la valoare (MINUTA Întâlnirii preşedinţilor secţiilor civile ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi curţilor de apel - Curtea de Apel Bacău, 23-24 iunie 2016)."

Adica, daca legea nu spune cum sa il taxam pe fraierul platitor de taxe si impozite, atunci hai sa il taxam la valoarea maxima!
Cel mai recent răspuns: Viorel Stancut , utilizator 09:49, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Problema este simpla.
Niste reprezentanti ai judecatorilor au decis ca
daca legea nu spune cum trebuie taxat justitiabilul, atunci el trebuie taxat la valoarea maxima.
Ce spuneti, este corect asa? Este acest lucru benefic actului de justitie?
~ Conținut șters la cerere ~
Dumnezeu nu traieste din taxele si imozitele platite de catre justitiabili.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am actionat in judecata comisiile locala si judeteana de retrocedare ... Viorel Stancut Viorel Stancut Am actionat in judecata Comisiile Locala si Judeteana de retrocedare a proprietatilor confiscate abuzuv in regimul comunist. Comisiile au fost obligate prin ... (vezi toată discuția)
A aparut motivarea! este halucinanta! hotararea nu tine cont ... Viorel Stancut Viorel Stancut Am actionat in judecata Comisiile Locala si Judeteana de retrocedare a proprietatilor confiscate abuzuv in regimul comunist. Comisiile au fost obligate prin ... (vezi toată discuția)
Model cerere reabilitare mlivia mlivia As dori sa stiu care sunt demersurile pentru o cerere de reabilitare? (vezi toată discuția)