avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis nepredat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis nepredat

ce se intampla daca am pierdut procesul de contestare a amenzii si nu am predat permisul la politie?
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
the_power_25xxxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: mircearaf , utilizator 23:05, 21 Martie 2010
Buna ziua,

In cazul in care am pierdut procesul (in care am contestat procesul verbal prin care mi se retinea permisul pt 30 de zile) in februarie 2009 , insa permisul nu l-am dus inca la politie, ce se poate intampla? (precizez ca nici o parte nu a facut recurs la sentinta pronuntata).

Multumesc.

Va salut!
Am o mica problema si as dori un ajutor daca se poate...va rog.
Am avut permisul suspendat pentru neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni,cu 6 luni in urma.Eu nu am dat permisul invocand ca nu-l am la mine.Mi-a facut un proces verbal si mi-a dat amenda.Nici nu m-am dus sa-l predau la politie in 5 zile.il am la mine.nu ma mai condus dar am intrebat un prieten de la politie daca permisul meu e activ si dupa ispasirea pedepsei de 30 de zile +inca 30 ptr ca nu l-am dus si mi-a zis ca ar fi anulat...sau inca e suspendat.se poate asa ceva?nu e normal sa pot circula daca am stat 2 luni pe bara?va rog sa ma ajutati sa stiu ce fac.asta nu inseamna ca nu o sa ma duc si la politie sa ma interesez concret mdar vreau si un sfat de la voi ce sa le zic sa nu o dau in alte probleme.merci anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu Pe 15 decembrie 2011 am pierdut procesul cu Politia Rutiera insemnand ca in termen de 15 zile sa predau permisul. Pana pe 30 decembrie nu l-am predat fapt ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis dosar din 2011 puslic puslic Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30. S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila - termen de predare a permisului AntonioStefan AntonioStefan Buna seara, Pe 25 februarie mi-a fost respinsa contestatia facuta la Judecatorie in urma unui eveniment rutier. Permisul mi-a fost suspendat pe 30 zile si ... (vezi toată discuția)