avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. La ultima adunare generala reconvocata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. La ultima adunare generala reconvocata (aprilie 2022) ...

Buna ziua.
La ultima adunare generala reconvocata (aprilie 2022) s-a votat printre altele si montarea unei rampe pentru persoane cu dizabilitati, pentru o singura scara; de asemenea s-a votat ca doar proprietarii scarii respective care sunt de acord ,sa contribuie la plata acestei rampe.
Intrebarea mea este: cine trebuie sa se ocupe de cautarea ofertelor si de montarea acestei rampe? Asociatia? sau cei care doresc montarea rampei? Mentionez ca in asociatia noastra nu exista persoane cu dizabilitati. Este obligata asociatia sa se implice ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:10, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Administratorul se ocupă, asociația a convocat AG pentru asta.
De plătit cheltuielile, toți proprietarii de la acea scară.
Persoane cu dizabilități nu sunt? Las' c-o să fie în ceva ani.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca rampa de acces urmeaza sa fie edificata in partea comuna de condominiu,evident asociatia de proprietari prin reprezentant legal are obligatia sa se ocupe de demersurile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu ca și proprietar al unui apartament in bloc, pot ... mamimanuma mamimanuma Buna ziua! Eu ca și proprietar al unui apartament in bloc, pot fi obligată legal de către asociatie să plătesc o cotă parte la rampa pentru persoane cu ... (vezi toată discuția)
Etape construire rampă de acces în bloc Nala1 Nala1 Dragă comunitate, pentru construirea unei rampe de acces în bloc pentru persoanele cu dizabilități: -pentru acordul din partea proprietarilor din bloc, de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un bloc nou care face parte dintr-un ... conico conico Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc nou care face parte dintr-un ansamblu de 5 blocuri si o singura asociatie. La blocul nostru s-a dorit montarea unei rampe. ... (vezi toată discuția)