avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Vin cu următoarea problemă: Am avut o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Vin cu următoarea problemă: Am avut o relație ...

Bună seara! Vin cu următoarea problemă:
Am avut o relație de concubinaj de 7 ani jumate din care a rezultat un copil de aproape 6 ani. Am locuit împreună cu concubina toată această perioadă la adresa mea, unde ne-am și crescut copilul împreună, eu fiind singurul care a avut loc de muncă. La începutul lunii iunie am aflat că concubinaa înșela, și avea o altă relație în același timp. Datorita acestui fapt, ne-am despărțit iar copilul a rămas la mine. Între timp am primit acasă un ordin președențial pentru stabilirea domiciliului copilului. Ea a mințit în acel ordin că eu ii asum o relație inexistentă ce este în dezinteresul copilului, că i-am interzis să aibă legături cu el și multe alte minciuni ce le pot dovedi din conversațiile mele cu ea. Mama este depresivă, a avut mai multe tentative de sinucidere, chiar și în preajma copilului a incercat să își taie venele cu un cuțit. Am multe dovezi în acest sens. Ea nu are loc de muncă și nici nu poate avea. Ce șanse sunt că eu sa primesc custodia copilului ?
Cel mai recent răspuns: Pârvu Marian , utilizator 23:46, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Am poze cu ea tăiată proaspăt pe mâini, și conversație in care a recunoscut a este sinucigașă și a incercat asta de mai multe ori și cu pastile și cu tăiat pe mâini


E=mc² a scris:

Ce șanse sunt că probele sa nu convingă instanța? :)

~ Conținut șters la cerere ~
Ce șanse sunt să poată fi ascultată și opinia copilului daca are 6 ani? Băiatul este destul de matur și realizează ce se întâmplă în jur. Ba chiar este conștient că mami a incercat sa se taie pe mâini în urma cu o lună de zile, fix in fata lui...

E=mc² a scris:

Ar trebui să fie simplu.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! conversatia inregistrata dintre un minor de 6 ani ... Jane14 Jane14 Bună ziua! Conversatia inregistrata dintre un minor de 6 ani si un adult ,in care minorul spune exact ce a văzut ( o agresiune fizica - tatal a lovit mama ... (vezi toată discuția)
Art.179 cp determinarea sau inlesnirea sinuciderii Crauciuc Crauciuc Va rog sa imi explicati pe intelesul unui om simplu ce inseamna explicit acest lucru. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Copilul miisu miisu sunt casatorit de 7 ani, locuiesc singur cu sotia si copilul de 5 ani aproape de socrii mei, in urma cu 3 ani sotia a avut cateva aventuri cu cine va caruia ... (vezi toată discuția)