avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de un sfat - divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de un sfat - divort cu minor

sunt casatorita de 7 ani din aceasta casatorie avem un baietel de 6 ani .datorita bauturi din partea sotului . scandalurilor urmate, batailor , agresiunilor verbale atat la persoana mea cat si a copilului.lipsei de alimente dezinteres total fata de copil .nu participa la dispensar,gradinita,plimbatul copilului,la igiena lui personala ,la vr.un joc impreuna, era cu totul dezinteresat de copil am decis sa.l parasesc , acum locuiesc impreuna cu copilul ,acum sunt intr.o relatie cu un alt barbat vreau sa intentez divort de el inclusiv sa cer custodia copilului ....as vrea sa stiu daca pot obtine custodia copilului ,as vrea sa ma sfatuiti ce pasi trebuie sa urmez si cum sa procedez astep raspunsul dumneavoastra va multumesc
Cel mai recent răspuns: rebecaroxy , utilizator 21:13, 19 Septembrie 2015
Autoritatea părintească va fi exercitată în comun. Cereți ca locuința copilului să fie stabilită la dvs.
multumesc....
da divort. Ai sanse mari, incearca sa te intelegi cu el si sa faceti un divort amiabil, dar daca nu te intelegi direct cu el atunci mergeti la tribunal asa ca iti recomand sa iei un avocat.

Pana la pronuntarea divortului renunta la relatia cu celalalt barbat pentru a nu fi acuzata de adulter. Procesul va decide daca e culpa comuna sau nu, si cine ia copilul. Va conta daca ai si ceva dovezi asupra comportamentului sau
nu am decat niste mesaj de amenintare ca se sinucide el nu are un loc de munca cu carte de munca nu are o zi de vechime
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)
Sotia mea a luat baiatul si a plecat de acasa robert87 robert87 Buna seara,sotia mea a luat baiatul si a plecat de acasa la maicasa si la taicasu,din cauza caci cu o seara in urma am avut o cearta cu ea (dar mentionez k nu ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodiei exclusive mama si decaderea din drepturile parintesti a tatalui Anda899 Anda899 Buna,sunt mama unui baietel de 6 ani.Nu am fost casatorita,dar avem un copil impreuna,pe care la recunoscut,dar pe cand al mic avea 3 ani,ne-am despartit din ... (vezi toată discuția)