avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotia mea a luat baiatul si a plecat de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotia mea a luat baiatul si a plecat de acasa

Buna seara,sotia mea a luat baiatul si a plecat de acasa la maicasa si la taicasu,din cauza caci cu o seara in urma am avut o cearta cu ea (dar mentionez k nu am dat in ea)pt ca,ca orice barbat simti nevoia sa o mai iei in brate sa o mai mangai dar ea nu zice ia mana de pe mine nu ma mai atinge etc... atunci eu am luato la intrebari ce inseamna asta? de ce face asa ceva?si mia raspuns : pt ca vreau :(,si am inceput sa ne certam un pic.Ea acum nu vrea sa mai vina acasa.am putut vorbi la telefon aproape un minut cu baietelul meu si a inceput sa planga ca vrea acasa spunandu-mi sai spun lui mami(sotia)sal imbrace si sa vina acasa ca nui place acolo si ca vrea acasa.Va rog frumos (din suflet) spuneti-mi ce as putea face sau cum sa procedez.va rog
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
robert87, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert87 , utilizator 06:28, 13 Martie 2012
pacat ca au aparut neintelegeri asa de devreme.
este important sa fiti rational si sa aveti o discutie cu sotia.
primordial este interesul copilului , incercati sa ajungeti la un consens cu sotia. daca nu se poate nu va ramane decat divortul si sa incercati sa obtineti custodia copilului.
pare complicata situatia dar cu calm puteti trece peste.
certuri sunt si vor fi in fiecare familie insa nu trebuie sa spuneti vorbe grele si nu trebuie sa se ajunga la batai si scandaluri si sa evitai certurile in fata copilului si a altor persoane. este vital ca , in cazul unui divort , sa nu vi se poata imputa nimic.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția însărcinată a plecat la maică-sa de două luni. are dreptul să-i interzică tatălui să-și vadă copilul? cristi pepene cristi pepene buna seara . sunt cununat cu o fata de 5 luni si a plecat de acasa acum 2 luni la maicasa fara cearta fara nimic si a spus ca se va intoarce dar nu sa mai ... (vezi toată discuția)
Îmi poate lua statul altei țări copilul? alex1234alex alex1234alex Bună ziua! I-am dat acordul fostei soții să plece cu copilul în Danemarca la soțul ei. Mama mea însă îmi spune că îmi va lua statul danez copilul ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu conjugal GeorgeHans GeorgeHans Sotia mea a parasit domiciliul conjugal impreuna cu fetita mea de numai 5 luni...a luat tot ce era al ei din casa,a luat lucruri de ale mele primite de la ... (vezi toată discuția)