avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Conversatia inregistrata dintre un minor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Conversatia inregistrata dintre un minor de 6 ani ...

Bună ziua! Conversatia inregistrata dintre un minor de 6 ani si un adult ,in care minorul spune exact ce a văzut ( o agresiune fizica - tatal a lovit mama cu cuțitul) poate fi folosita ca proba.........?
Cel mai recent răspuns: Jane14 , utilizator 21:05, 25 Ianuarie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru astfel de fapte poate fi si minorul audiat direct de instanta civilă sau penala daca doriti sa faceti o acuzație sau sa divortati ori sa cereți un ordin de protectie.
Ar fi indicat sa luati legatura cu un avocat si sa găsiți impreuna solutia cea mai buna pentru ce actiune doriti sa întreprindeti.
~ Conținut șters la cerere ~
E o situație complicata, acum suntem in proces de tagada paternitate, agresiunea a avut loc acum 4 luni, nu am facut sesizare cu privire la aceasta acțiune, am părăsit domiciliul .....acum dumnealui cauta tot felul de motive si exagereaza, am fost dupa lucruri personale, acesta m-a dat afara desi sunt si eu proprietar, m-a amenințat ca eu il stresez si ca va cere ordin împotriva mea, .....avocatul tot spune sa le luam pe rand dar mi se pare ca stau pe loc si tot ce are el este in defavoarea mea....

IONEL ILIE a scris:

In principiu, da. Ce obiect are "procesul"?

Daca tatal a injunghiat mama cu cutitul raman probe materiale.
Doar in prezenta unui psiholog ar putea fi audiat minorul si numai daca nu ar exista si alte probe in acuzare.
In ce zona a injunghiat?
In momentul lovirii, mama era cu spatele la agresor, .copilul cu fata inspre agresor, copilul a vazut tot.Dintr-o simpla discutie despre un obiect de al copilului care se afla in camera , copilul a descris cum s-a întâmplat. Lovitura a fost dupa cap, cu manerul...lovitura destul de puternica........din pacate nu au fost anunțate autoritățile competente....

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca tatal a injunghiat mama cu cutitul raman probe materiale.
Doar in prezenta unui psiholog ar putea fi audiat minorul si numai daca nu ar exista si alte probe in acuzare.
In ce zona a injunghiat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala - faptuitori neidentificati catalinrusu catalinrusu Buna ziua, As dori un sfat juridic. Nepotul meu in varsta de 19 ani a fost agresat de un grup de 3 indivizi pe care nu ii cunoaste si cu care nu a avut ... (vezi toată discuția)
Ajutor! andreea121 andreea121 Buna ziua, Ma numesc Andreea.Din copilarie am probleme cu tatal meu in sensul ca ma agreseaza si este foarte violent fara nici un motiv.Acelasi tratament ii ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti cristinasee cristinasee buna seara am un copil de 5 ani .in timpul in care am nascut eram casatorita; iar sotul a devenit tatal copilului i certificat chiar daca nu era el tatal.ce ... (vezi toată discuția)