avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua. Sunt în izolare acasă pt .7 zile ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua. Sunt în izolare acasă pt .7 zile ..infectat covid. ...

Bună ziua. Sunt în izolare acasă pt .7 zile ..infectat Covid Am cerut concediu medical ,de la medicul de familie , și mi-a cerut adeverință de salariat de la angajator . Contabila de la firmă spune ...că nu trebuie adeverință , deoarece sunt in baza de date a lor. , Și doctorul nu este informat cum trebuie în legătură cu Covid-ul . Trebuie sau nu această adeverință ? Pentru concediu medical ? Pe cine să cred ? Nu este lege pentru toți . ? !!!!!!. Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
DANIEL LUPU, utilizator
Cel mai recent răspuns: DANIEL LUPU , utilizator 09:49, 1 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical artenealexandra artenealexandra Buna ziua, sotul meu lucreaza la o firma de curierat in Bucuresti. Sufera de astm bronsic cu tratament permanent. Doctorul de familie i-a eliberat o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă numesc corina și am 25 de ani. Țin să precizez ... Ana-Maria Moruz Ana-Maria Moruz Buna ziua, Mă numesc Corina și am 25 de ani. Țin să precizez că este o situație cu care nu am mai avut de a face până în prezent. Cazul meu este ... (vezi toată discuția)
Contact indirect covid Anne Georgelin Anne Georgelin Buna ziua, Ce faceti cu angajatii care ai caror copii au intrat in contact cu alti copii testati pozitiv, la scoala ? Ii lasati sa lucreze de-acasa ? ... (vezi toată discuția)