avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am voie sa subcontractez daca am un PFA administrare ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am voie sa subcontractez daca am un PFA administrare imobile?

Am voie sa subcontractez daca am un PFA administrare imobile? Vreau sa fac contract cu o firma de curatenie. Daca aia fac evaziune fiscala si nu platesc legal angajatii, ma poate afecta pe mine?
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihai Calinescu , utilizator 10:15, 1 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca administrator de bloc ady_1967 ady_1967 Buna ziua! Revin din nou cu o alta nedumerire ! Am aflat acuma ca administratorii de bloc si femeile de servici nu mai au voie sa fie angajati cu contract ... (vezi toată discuția)
Caen 8110 sau caen 8632 - contract administrare imobil Instal Instal Buna ziua, Am primit o solicitare din partea unui proprietar de imobil rezidential pentru preluarea in administrare a imobilului respectiv, necesitatile lor ... (vezi toată discuția)
Subcontractare/atestare angajat firma administrare imobile gicape gicape Buna ziua, As dori sa stiu daca puteti sa imi raspundeti la cateva intrebari legate de relatia dintre o firma de administrare imobile pe care o reprezint si ... (vezi toată discuția)